prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“

Pejković Prekslavec, Matija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehničku termodinamiku

Citirajte ovaj rad

Pejković Prekslavec, M. (2021). Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“ (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

Pejković Prekslavec, Matija. "Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

Pejković Prekslavec, Matija. "Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

Pejković Prekslavec, M. (2021). 'Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.01.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

Pejković Prekslavec M. Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“ [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 29.01.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

M. Pejković Prekslavec, "Utjecaj indirektnog ultrazvučnog predtretmana na utrošak energije, vrijeme sušenja, boju i teksturalna svojstva bundeve „Cucurbita moschata“", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:393379

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.