Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Mikulić, A. (2021). Inkapsulacija fenolnih spojeva koprive primjenom sušenja raspršivanjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417416
Mikulić, Antonija. "Inkapsulacija fenolnih spojeva koprive primjenom sušenja raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417416
Mikulić, Antonija. "Inkapsulacija fenolnih spojeva koprive primjenom sušenja raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417416
Mikulić, A. (2021). 'Inkapsulacija fenolnih spojeva koprive primjenom sušenja raspršivanjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417416
Mikulić A. Inkapsulacija fenolnih spojeva koprive primjenom sušenja raspršivanjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417416
A. Mikulić, "Inkapsulacija fenolnih spojeva koprive primjenom sušenja raspršivanjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:417416