Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Radnić, M. (2021). Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695
Radnić, Marija. "Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695
Radnić, Marija. "Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695
Radnić, M. (2021). 'Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695
Radnić M. Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695
M. Radnić, "Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695