diplomski rad
Ostaci antibiotika u medu

Antonela Mandić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Mandić, A. (2016). Ostaci antibiotika u medu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268941

Mandić, Antonela. "Ostaci antibiotika u medu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268941

Mandić, Antonela. "Ostaci antibiotika u medu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268941

Mandić, A. (2016). 'Ostaci antibiotika u medu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268941

Mandić A. Ostaci antibiotika u medu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 18.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268941

A. Mandić, "Ostaci antibiotika u medu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268941