diplomski rad
Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta

Prežigalo, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Prežigalo, M. (2022). Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460

Prežigalo, Martina. "Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460

Prežigalo, Martina. "Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460

Prežigalo, M. (2022). 'Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.07.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460

Prežigalo M. Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.07.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460

M. Prežigalo, "Razlike u kemijskom sastavu obične borovice (Juniperus communis L.) između promatranih lokaliteta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758460

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.