Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Majerić, L. (2022). Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020
Majerić, Laura. "Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020
Majerić, Laura. "Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020
Majerić, L. (2022). 'Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020
Majerić L. Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020
L. Majerić, "Praćenje antioksidacijske stabilnosti hidrolata ljekovitog i aromatičnog bilja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155020