završni rad
Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije

Režek, Laura
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Režek, L. (2022). Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994

Režek, Laura. "Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994

Režek, Laura. "Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994

Režek, L. (2022). 'Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994

Režek L. Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994

L. Režek, "Učinak proteinskih hidrolizata uljne pogače lana na rast HEK 293 stanične linije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:207994

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.