završni rad
Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na prinos flavonoida iz osušene kore rajčice

Mlinarić, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za opće programe
Laboratorij za održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Mlinarić, M. (2022). Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na prinos flavonoida iz osušene kore rajčice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368642

Mlinarić, Martina. "Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na prinos flavonoida iz osušene kore rajčice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368642

Mlinarić, Martina. "Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na prinos flavonoida iz osušene kore rajčice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368642

Mlinarić, M. (2022). 'Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na prinos flavonoida iz osušene kore rajčice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368642

Mlinarić M. Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na prinos flavonoida iz osušene kore rajčice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368642

M. Mlinarić, "Utjecaj ultrazvučne ekstrakcije na prinos flavonoida iz osušene kore rajčice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:368642

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.