završni rad
Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane

Jakopić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Jakopić, A. (2022). Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268

Jakopić, Ana. "Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268

Jakopić, Ana. "Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268

Jakopić, A. (2022). 'Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268

Jakopić A. Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268

A. Jakopić, "Specifična svojstva Enterococcus faecium sojeva iz mikrobioma fermentirane hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:922268

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.