Autorska knjiga-Znanstvena knjiga-Ostali udžbenici/priručnici
Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:628227


Citirajte ovaj rad

Galić, K., Kurek, M., Ščetar, M. i Gabrić, D. (2022). Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628227.

Galić, Kata, et al. Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane. Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628227.

Galić, Kata, Mia Kurek, Mario Ščetar i Domagoj Gabrić. Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628227.

Galić, K., et al. (2022) Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane. [online]. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628227 (Datum pristupa: 25.10.2024.)

Galić K, Kurek M, Ščetar M, Gabrić D. Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane. [Internet]. Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022, [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628227

K. Galić, M. Kurek, M. Ščetar i D. Gabrić, Analiza ambalaže i materijala za pakiranje hrane. Zagreb, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. [Online] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628227

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.