disertacija
Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Vujić, M. (2022). Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846

Vujić, Mario. "Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846

Vujić, Mario. "Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846

Vujić, M. (2022). 'Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846

Vujić M. Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846

M. Vujić, "Kvaliteta i sigurnost dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:990846

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.