prikaz prve stranice dokumenta Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca

Dujmović, Ana-Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Dujmović, A. M. (2016). Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490

Dujmović, Ana Marija. "Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490

Dujmović, Ana Marija. "Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490

Dujmović, A. M. (2016). 'Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490

Dujmović AM. Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490

A. M. Dujmović, "Fermentacija kefira kombinacijom komercijalne kefirne kulture i kefirnih zrnaca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:511490

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.