diplomski rad
Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje

Mirela Zovko (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Zovko, M. (2015). Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

Zovko, Mirela. "Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

Zovko, Mirela. "Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

Zovko, M. (2015). 'Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

Zovko M. Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298

M. Zovko, "Utjecaj termina berbe i područja uzgoja na aromatski profil višnje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:155298