Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Sirovec, S. (2022). Optimiranje i in vitro probava emulgiranih biljnih ekstrakata ružmarina i origana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447553
Sirovec, Sara. "Optimiranje i in vitro probava emulgiranih biljnih ekstrakata ružmarina i origana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447553
Sirovec, Sara. "Optimiranje i in vitro probava emulgiranih biljnih ekstrakata ružmarina i origana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447553
Sirovec, S. (2022). 'Optimiranje i in vitro probava emulgiranih biljnih ekstrakata ružmarina i origana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447553
Sirovec S. Optimiranje i in vitro probava emulgiranih biljnih ekstrakata ružmarina i origana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447553
S. Sirovec, "Optimiranje i in vitro probava emulgiranih biljnih ekstrakata ružmarina i origana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447553