diplomski rad
Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom

Jagodić, Matija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Jagodić, M. (2022). Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536604

Jagodić, Matija. "Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536604

Jagodić, Matija. "Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536604

Jagodić, M. (2022). 'Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536604

Jagodić M. Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536604

M. Jagodić, "Kemijski sastav mesnih obroka za prehranu sondom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:536604

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.