Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Blažević, I. (2022). Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475
Blažević, Ivana. "Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475
Blažević, Ivana. "Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475
Blažević, I. (2022). 'Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475
Blažević I. Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475
I. Blažević, "Utjecaj različitih režima toplinske obrade na kvalitetu kobiljeg mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:800475