diplomski rad
Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva

Klinar, Marijan
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Klinar, M. (2022). Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435

Klinar, Marijan. "Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435

Klinar, Marijan. "Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435

Klinar, M. (2022). 'Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435

Klinar M. Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435

M. Klinar, "Utjecaj procesa ukomljavanja na kvalitetu piva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:277435

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.