diplomski rad
Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline

Vekić, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Vekić, L. (2022). Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

Vekić, Lucija. "Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

Vekić, Lucija. "Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

Vekić, L. (2022). 'Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

Vekić L. Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 24.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

L. Vekić, "Biotehnološki procesi uzgoja termofilne bakterije Bacillus smithii DSM 460 na različitim temperaturama te istraživanje inhibitornog utjecaja mravlje i octene kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:452404

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.