završni rad
Vino - važan čimbenik mediteranskog modela prehrane

Preis, Matija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Preis, M. (2022). Vino - važan čimbenik mediteranskog modela prehrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798116

Preis, Matija. "Vino - važan čimbenik mediteranskog modela prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798116

Preis, Matija. "Vino - važan čimbenik mediteranskog modela prehrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798116

Preis, M. (2022). 'Vino - važan čimbenik mediteranskog modela prehrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798116

Preis M. Vino - važan čimbenik mediteranskog modela prehrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798116

M. Preis, "Vino - važan čimbenik mediteranskog modela prehrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798116

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.