Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Kabinet za bioinformatiku
Citirajte ovaj rad
Škarupka, M. (2022). Pridržavanje mediteranskog načina prehrane i utjecaj na mikrobiotu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239166
Škarupka, Matea. "Pridržavanje mediteranskog načina prehrane i utjecaj na mikrobiotu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239166
Škarupka, Matea. "Pridržavanje mediteranskog načina prehrane i utjecaj na mikrobiotu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239166
Škarupka, M. (2022). 'Pridržavanje mediteranskog načina prehrane i utjecaj na mikrobiotu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239166
Škarupka M. Pridržavanje mediteranskog načina prehrane i utjecaj na mikrobiotu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239166
M. Škarupka, "Pridržavanje mediteranskog načina prehrane i utjecaj na mikrobiotu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:239166