Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Gracin, M. (2022). Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595
Gracin, Mia. "Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595
Gracin, Mia. "Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595
Gracin, M. (2022). 'Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595
Gracin M. Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595
M. Gracin, "Pojavnost plijesni na zelenim, prženim i mljevenim zrnima kave različitog porijekla", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836595