završni rad
Vremenska raspodjela unosa proteina u prehrani ragbijaša

Stefanov, Ena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Stefanov, E. (2022). Vremenska raspodjela unosa proteina u prehrani ragbijaša (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770011

Stefanov, Ena. "Vremenska raspodjela unosa proteina u prehrani ragbijaša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770011

Stefanov, Ena. "Vremenska raspodjela unosa proteina u prehrani ragbijaša." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770011

Stefanov, E. (2022). 'Vremenska raspodjela unosa proteina u prehrani ragbijaša', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770011

Stefanov E. Vremenska raspodjela unosa proteina u prehrani ragbijaša [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 27.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770011

E. Stefanov, "Vremenska raspodjela unosa proteina u prehrani ragbijaša", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:770011

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.