završni rad
Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva

Karamehmedović, Belma
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Karamehmedović, B. (2022). Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810

Karamehmedović, Belma. "Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810

Karamehmedović, Belma. "Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810

Karamehmedović, B. (2022). 'Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810

Karamehmedović B. Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810

B. Karamehmedović, "Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.