Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Karamehmedović, B. (2022). Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810
Karamehmedović, Belma. "Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810
Karamehmedović, Belma. "Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810
Karamehmedović, B. (2022). 'Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810
Karamehmedović B. Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810
B. Karamehmedović, "Optimiranje postupaka ekstrakcije funkcionalnih biomolekula Lactobacillus sojeva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:232810