Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Marinić, E. (2022). Razvoj enteralne prehrane i prehrane sondom kroz povijest do danas (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269486
Marinić, Ena. "Razvoj enteralne prehrane i prehrane sondom kroz povijest do danas." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269486
Marinić, Ena. "Razvoj enteralne prehrane i prehrane sondom kroz povijest do danas." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269486
Marinić, E. (2022). 'Razvoj enteralne prehrane i prehrane sondom kroz povijest do danas', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269486
Marinić E. Razvoj enteralne prehrane i prehrane sondom kroz povijest do danas [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269486
E. Marinić, "Razvoj enteralne prehrane i prehrane sondom kroz povijest do danas", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:269486