završni rad
Kultivirano meso: Pregled novih tehnologija i izazova kod predkomercijalne proizvodnje

Rudnički, Tin
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Rudnički, T. (2022). Kultivirano meso: Pregled novih tehnologija i izazova kod predkomercijalne proizvodnje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268910

Rudnički, Tin. "Kultivirano meso: Pregled novih tehnologija i izazova kod predkomercijalne proizvodnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268910

Rudnički, Tin. "Kultivirano meso: Pregled novih tehnologija i izazova kod predkomercijalne proizvodnje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268910

Rudnički, T. (2022). 'Kultivirano meso: Pregled novih tehnologija i izazova kod predkomercijalne proizvodnje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268910

Rudnički T. Kultivirano meso: Pregled novih tehnologija i izazova kod predkomercijalne proizvodnje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268910

T. Rudnički, "Kultivirano meso: Pregled novih tehnologija i izazova kod predkomercijalne proizvodnje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268910

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.