Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Bišćan, V. (2023). Dijetoterapija kod dijabetičke nefropatije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219827
Bišćan, Valerija. "Dijetoterapija kod dijabetičke nefropatije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219827
Bišćan, Valerija. "Dijetoterapija kod dijabetičke nefropatije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219827
Bišćan, V. (2023). 'Dijetoterapija kod dijabetičke nefropatije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219827
Bišćan V. Dijetoterapija kod dijabetičke nefropatije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219827
V. Bišćan, "Dijetoterapija kod dijabetičke nefropatije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:219827