Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Šarić, N. (2023). Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
Šarić, Nina. "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
Šarić, Nina. "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
Šarić, N. (2023). 'Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
Šarić N. Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 03.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376
N. Šarić, "Ultrazvučno potpomognuta ekstrakcija biološko aktivnih komponenti iz lista šećerne repe", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:230376