završni rad
Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda

Hrupački, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Hrupački, M. (2023). Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507

Hrupački, Matea. "Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507

Hrupački, Matea. "Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507

Hrupački, M. (2023). 'Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507

Hrupački M. Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 12.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507

M. Hrupački, "Mikrobiološka analiza i određivanje antimikrobne aktivnosti različitih vrsta meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:359507

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.