Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vode
Citirajte ovaj rad
Vuksan Ćusa, A. (2023). Upotreba ozona u obradi vode za ljudsku potrošnju (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855783
Vuksan Ćusa, Andrea. "Upotreba ozona u obradi vode za ljudsku potrošnju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855783
Vuksan Ćusa, Andrea. "Upotreba ozona u obradi vode za ljudsku potrošnju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855783
Vuksan Ćusa, A. (2023). 'Upotreba ozona u obradi vode za ljudsku potrošnju', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855783
Vuksan Ćusa A. Upotreba ozona u obradi vode za ljudsku potrošnju [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855783
A. Vuksan Ćusa, "Upotreba ozona u obradi vode za ljudsku potrošnju", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:855783