završni rad
Utjecaj tretmana eteričnim uljem mirte na stabilnost i senzorska svojstva minimalno procesirane jabuke

Berišić, Lorena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Berišić, L. (2023). Utjecaj tretmana eteričnim uljem mirte na stabilnost i senzorska svojstva minimalno procesirane jabuke (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642987

Berišić, Lorena. "Utjecaj tretmana eteričnim uljem mirte na stabilnost i senzorska svojstva minimalno procesirane jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642987

Berišić, Lorena. "Utjecaj tretmana eteričnim uljem mirte na stabilnost i senzorska svojstva minimalno procesirane jabuke." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642987

Berišić, L. (2023). 'Utjecaj tretmana eteričnim uljem mirte na stabilnost i senzorska svojstva minimalno procesirane jabuke', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642987

Berišić L. Utjecaj tretmana eteričnim uljem mirte na stabilnost i senzorska svojstva minimalno procesirane jabuke [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 12.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642987

L. Berišić, "Utjecaj tretmana eteričnim uljem mirte na stabilnost i senzorska svojstva minimalno procesirane jabuke", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:642987

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.