Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva

Dragana Obradović (2014)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Obradović, D. (2014). Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200

Obradović, Dragana. "Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200

Obradović, Dragana. "Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200

Obradović, D. (2014). 'Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200

Obradović D. Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200

D. Obradović, "Utjecaj predtretmana na fizikalno-kemijska svojstva i fenolne spojeve sušenih šljiva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302200