Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Roguljić, S. (2023). Ultrazvučna ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz suhe kore rajčice (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745602
Roguljić, Sara. "Ultrazvučna ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz suhe kore rajčice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745602
Roguljić, Sara. "Ultrazvučna ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz suhe kore rajčice." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745602
Roguljić, S. (2023). 'Ultrazvučna ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz suhe kore rajčice', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745602
Roguljić S. Ultrazvučna ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz suhe kore rajčice [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745602
S. Roguljić, "Ultrazvučna ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz suhe kore rajčice", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745602