Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Radić, M. (2023). Sastav tokoferola djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz ubrzani toplinski tretman (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:423253
Radić, Mateo. "Sastav tokoferola djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz ubrzani toplinski tretman." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:423253
Radić, Mateo. "Sastav tokoferola djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz ubrzani toplinski tretman." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:423253
Radić, M. (2023). 'Sastav tokoferola djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz ubrzani toplinski tretman', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:423253
Radić M. Sastav tokoferola djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz ubrzani toplinski tretman [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:423253
M. Radić, "Sastav tokoferola djevičanskih maslinovih ulja proizvedenih uz ubrzani toplinski tretman", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:423253