Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Bošnjak, I. (2023). Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132
Bošnjak, Ivana. "Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132
Bošnjak, Ivana. "Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132
Bošnjak, I. (2023). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132
Bošnjak I. Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132
I. Bošnjak, "Utjecaj uvjeta skladištenja na stabilnost praha ekstrakta lista koprive", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:689132