Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Miletić, L. (2023). Inkapsulacija polifenolnih spojeva trave ive (Teucrium montanum L.) elektroispredanjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:129640
Miletić, Laura. "Inkapsulacija polifenolnih spojeva trave ive (Teucrium montanum L.) elektroispredanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:129640
Miletić, Laura. "Inkapsulacija polifenolnih spojeva trave ive (Teucrium montanum L.) elektroispredanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:129640
Miletić, L. (2023). 'Inkapsulacija polifenolnih spojeva trave ive (Teucrium montanum L.) elektroispredanjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:129640
Miletić L. Inkapsulacija polifenolnih spojeva trave ive (Teucrium montanum L.) elektroispredanjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:129640
L. Miletić, "Inkapsulacija polifenolnih spojeva trave ive (Teucrium montanum L.) elektroispredanjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:129640