Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama
Citirajte ovaj rad
Butumović, L. (2023). Karakterizacija biološkog učinka vodenog ekstrakta ploda maginje (Arbutus unedo L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396714
Butumović, Lara. "Karakterizacija biološkog učinka vodenog ekstrakta ploda maginje (Arbutus unedo L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396714
Butumović, Lara. "Karakterizacija biološkog učinka vodenog ekstrakta ploda maginje (Arbutus unedo L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396714
Butumović, L. (2023). 'Karakterizacija biološkog učinka vodenog ekstrakta ploda maginje (Arbutus unedo L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396714
Butumović L. Karakterizacija biološkog učinka vodenog ekstrakta ploda maginje (Arbutus unedo L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396714
L. Butumović, "Karakterizacija biološkog učinka vodenog ekstrakta ploda maginje (Arbutus unedo L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396714