Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Peternel, L. (2023). Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
Peternel, Lea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
Peternel, Lea. "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
Peternel, L. (2023). 'Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
Peternel L. Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515
L. Peternel, "Optimiranje uvjeta ekstrakcije biološki aktivnih komponenata iz pokožice komine grožđa sorte graševina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164515