Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Mačešić, K. (2014). Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761
Mačešić, Kristina. "Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761
Mačešić, Kristina. "Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761
Mačešić, K. (2014). 'Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761
Mačešić K. Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761
K. Mačešić, "Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761