prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja

Mačešić, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Mačešić, K. (2014). Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

Mačešić, Kristina. "Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

Mačešić, Kristina. "Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

Mačešić, K. (2014). 'Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

Mačešić K. Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 10.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

K. Mačešić, "Utjecaj postupka pripreme sjemena na iskorištenje procesa proizvodnje sojinog ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:396761

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.