Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Canjuga, D. (2023). Predikcija faznog kuta uz procjenu nutritivnog statusa pacijenata prije vertikalne resekcije želuca (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432370
Canjuga, Dora. "Predikcija faznog kuta uz procjenu nutritivnog statusa pacijenata prije vertikalne resekcije želuca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432370
Canjuga, Dora. "Predikcija faznog kuta uz procjenu nutritivnog statusa pacijenata prije vertikalne resekcije želuca." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432370
Canjuga, D. (2023). 'Predikcija faznog kuta uz procjenu nutritivnog statusa pacijenata prije vertikalne resekcije želuca', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432370
Canjuga D. Predikcija faznog kuta uz procjenu nutritivnog statusa pacijenata prije vertikalne resekcije želuca [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432370
D. Canjuga, "Predikcija faznog kuta uz procjenu nutritivnog statusa pacijenata prije vertikalne resekcije želuca", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432370