diplomski rad
Optimiranje fermentacije kokosovog napitka kefirnim zrncima

Kozarac, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Kozarac, A. (2023). Optimiranje fermentacije kokosovog napitka kefirnim zrncima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288331

Kozarac, Ana. "Optimiranje fermentacije kokosovog napitka kefirnim zrncima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288331

Kozarac, Ana. "Optimiranje fermentacije kokosovog napitka kefirnim zrncima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288331

Kozarac, A. (2023). 'Optimiranje fermentacije kokosovog napitka kefirnim zrncima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288331

Kozarac A. Optimiranje fermentacije kokosovog napitka kefirnim zrncima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288331

A. Kozarac, "Optimiranje fermentacije kokosovog napitka kefirnim zrncima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:288331

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.