Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za procese pripreme hrane
Citirajte ovaj rad
Krpan, A. (2023). Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050
Krpan, Ana. "Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050
Krpan, Ana. "Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050
Krpan, A. (2023). 'Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050
Krpan A. Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050
A. Krpan, "Utjecaj procesa sušenja na određena fizikalno-kemijska svojstva kore avokada", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:671050