Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Žepić, I. (2023). Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874
Žepić, Ivana. "Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874
Žepić, Ivana. "Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874
Žepić, I. (2023). 'Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874
Žepić I. Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874
I. Žepić, "Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874