diplomski rad
Kontrola i validacija čuvanja hranjivih podloga za ispitivanje sterilnosti gotovih farmaceutskih proizvoda

Zrinski, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Zrinski, K. (2023). Kontrola i validacija čuvanja hranjivih podloga za ispitivanje sterilnosti gotovih farmaceutskih proizvoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169983

Zrinski, Kristina. "Kontrola i validacija čuvanja hranjivih podloga za ispitivanje sterilnosti gotovih farmaceutskih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169983

Zrinski, Kristina. "Kontrola i validacija čuvanja hranjivih podloga za ispitivanje sterilnosti gotovih farmaceutskih proizvoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169983

Zrinski, K. (2023). 'Kontrola i validacija čuvanja hranjivih podloga za ispitivanje sterilnosti gotovih farmaceutskih proizvoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169983

Zrinski K. Kontrola i validacija čuvanja hranjivih podloga za ispitivanje sterilnosti gotovih farmaceutskih proizvoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 21.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169983

K. Zrinski, "Kontrola i validacija čuvanja hranjivih podloga za ispitivanje sterilnosti gotovih farmaceutskih proizvoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:169983

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.