diplomski rad
Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022

Jolić, Nevenka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Jolić, N. (2023). Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845

Jolić, Nevenka. "Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845

Jolić, Nevenka. "Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845

Jolić, N. (2023). 'Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845

Jolić N. Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 21.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845

N. Jolić, "Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.