Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Jolić, N. (2023). Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845
Jolić, Nevenka. "Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845
Jolić, Nevenka. "Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845
Jolić, N. (2023). 'Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845
Jolić N. Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845
N. Jolić, "Kvaliteta cvjetnog meda s područja RH – sezona 2022", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:853845