Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za opće programe Laboratorij za održivi razvoj
Citirajte ovaj rad
Oraščanin, A. (2023). Ultrazvučna ekstrakcija proteina i fenolnih spojeva iz suhog lista šećerne repe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267537
Oraščanin, Adna. "Ultrazvučna ekstrakcija proteina i fenolnih spojeva iz suhog lista šećerne repe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267537
Oraščanin, Adna. "Ultrazvučna ekstrakcija proteina i fenolnih spojeva iz suhog lista šećerne repe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267537
Oraščanin, A. (2023). 'Ultrazvučna ekstrakcija proteina i fenolnih spojeva iz suhog lista šećerne repe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267537
Oraščanin A. Ultrazvučna ekstrakcija proteina i fenolnih spojeva iz suhog lista šećerne repe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267537
A. Oraščanin, "Ultrazvučna ekstrakcija proteina i fenolnih spojeva iz suhog lista šećerne repe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:267537