Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Škibola, P. (2023). Mikro- i nanoinkapsulacija probiotičkih sojeva producenata površinskih proteina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790019
Škibola, Petra. "Mikro- i nanoinkapsulacija probiotičkih sojeva producenata površinskih proteina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790019
Škibola, Petra. "Mikro- i nanoinkapsulacija probiotičkih sojeva producenata površinskih proteina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790019
Škibola, P. (2023). 'Mikro- i nanoinkapsulacija probiotičkih sojeva producenata površinskih proteina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790019
Škibola P. Mikro- i nanoinkapsulacija probiotičkih sojeva producenata površinskih proteina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790019
P. Škibola, "Mikro- i nanoinkapsulacija probiotičkih sojeva producenata površinskih proteina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:790019