diplomski rad
Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja

Birkić, Anamaria
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Birkić, A. (2023). Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Birkić, Anamaria. "Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Birkić, Anamaria. "Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Birkić, A. (2023). 'Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Birkić A. Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 05.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

A. Birkić, "Utjecaj „tehnologije preprekama“ na stabilnost antocijana i antioksidacijski kapacitet u sokovima od jagode tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:266030

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.