Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Breški, M. (2023). Izolacija fenolnih spojeva lista crnog ribiza primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975367
Breški, Martina. "Izolacija fenolnih spojeva lista crnog ribiza primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975367
Breški, Martina. "Izolacija fenolnih spojeva lista crnog ribiza primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975367
Breški, M. (2023). 'Izolacija fenolnih spojeva lista crnog ribiza primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975367
Breški M. Izolacija fenolnih spojeva lista crnog ribiza primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975367
M. Breški, "Izolacija fenolnih spojeva lista crnog ribiza primjenom ubrzane ekstrakcije otapalima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:975367