Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve

Tina Krištić (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Krištić, T. (2015). Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

Krištić, Tina. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

Krištić, T. (2015). 'Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

Krištić T. Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095

T. Krištić, "Utjecaj sušenja raspršivanjem na fizikalno kemijske parametre soka indijske smokve", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:999095