Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Liović, I. (2024). Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011
Liović, Iva. "Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011
Liović, Iva. "Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011
Liović, I. (2024). 'Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011
Liović I. Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011
I. Liović, "Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011