završni rad
Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu

Liović, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Liović, I. (2024). Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011

Liović, Iva. "Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011

Liović, Iva. "Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011

Liović, I. (2024). 'Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011

Liović I. Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 18.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011

I. Liović, "Utjecaj smanjenja koncentracije NaCl na enzimske procese u pršutu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:668011

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.